Fata de 15 ani, dispărută de acasă, a fost găsită în Ilfov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Poliţiştii au reuşit să dea de urma minorei de 15 ani din Ţigăneşti, dispărută de acasă, în data de 26 decembrie.  Mădălina a fost găsită în Ilfov, după ce poliţiştii au căutat-o timp de trei zile.

 ” Minora de 15 ani a fost găsită în sectorul Ilfov,  căutările fiind efectuate în colaborare cu poliţiştii din Ilfov”, ne-a confirmat Teodora Dragole, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman.

Părinţii fetei reuşiseră încă de ieri să comunice cu aceasta , după ce fata îţi deschisese telefonul mobil. Minora a refuzat însă să le spună părinţilor unde se afla. Escapada fetei  plecată de acasă, se pare, după un tânăr cunoscut pe Facebook, s-a încheiat după ce poliţiştii au dat de urma ei.

 Minora a fost reperată prin intermediul camerelor video din comuna Pantelimon-Ilfov .Poliţiştii au surprins-o când cobora dintr-un taxi şi au reuşit să o găsească. Fata va ajunge astăzi acasă . Poliţiştii vor continua cercetările pentru a stabili dacă minora a plecat de bunăvoie sau a fost răpită.

Fata de 15 ani din Ţigăneşti dispăruse de acasă a doua zi de Crăciun, între orele 14.30 - 15.00, după cum au reclamat părinţii acesteia la poliţie. Minora îşi luase cu ea haine şi o jucărie de pluş pe care o primise cadou chiar în ziua de Crăciun.

Părinţii  au reclamat dispariţia fetei la poliţie, iar organele de poliţie au dat-o în urmărire generală. Părinţii au suspectat încă de la început că dispariţia minorei ar putea avea legătură cu un băiat cunoscut pe Facebook.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite