Doi copii loviţi de o maşină condusă de un adolescent, pe aerodromul din Siliştea Gumeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa arhivă
Sursa arhivă

Unul dintre copii a fost transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti. Starea lui este gravă. Celalălt copil, de 9 ani, a fost internat la Spitalul din Alexandria.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman transmite că duminică, 27 martie, pe aerodromul din apropierea localităţii Siliştea Gumeşti a avut loc un accident rutier. 

Un tânăr de 17 ani din judeţul Argeş, fără permis auto, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat o maşină staţionată, a ieşit în afara pistei şi a lovit doi copii cu vârste de 9 şi 13 ani din localitatea Siliştea Gumeşti.

„În urma incidentului, copilul de 13 ani a fost rănit grav fiind transportat cu elicopterul SMURD la o unitate medicală din municipiul Bucureşti”, spun poliţiştii.

Copilul de 9 ani a fost rănit uşor fiind transportat la o unitate medicală din municipiul Alexandria.

În cauză, poliţiştii efectueaza cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului în cauză, fiind întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală.

Vă recomandăm şi: 

Un şofer beat a omorât un biciclist şi a fugit de la locul accidentului

Un copil de şapte ani din Teleorman a murit, după ce i s-a făcut rău la şcoală. Învăţătoarea nu a sunat la 112 până nu au venit părinţii

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite