Un copil de şapte ani din Teleorman a murit, după ce i s-a făcut rău la şcoală. Învăţătoarea nu a sunat la 112 până nu au venit părinţii

0
0
FOTO: Alina Mitran
FOTO: Alina Mitran

Un copil de şapte ani din localitatea Mereni, judeţul Teleorman, a murit, după ce i s-a făcut rău la şcoală. Învăţătoarea nu a sunat la 112 până nu au ajuns părinţii copilului, la şcoală. Cel mic s-a stins din viaţă înainte de a ajunge la spital.

Din primele informaţii, copilului i s-a făcut rău la şcoală, acuzând dureri în zona pieptului. În scurt timp, el a rămas inconştient la pământ. Învăţătoarea a sunat-o pe mama copilului, iar apoi a alertat autorităţile. 

Echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului a procedat la acordarea primului ajutor, însă pentru copil nu s-a mai putut face nimic decât să se constate decesul, potrivit impactnews24.ro. 

„În data de 9 februarie prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 am fost sesizaţi cu privire la faptul că un copil în vârstă de 7 ani este inconştient.

În baza celor sesizate, echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Videle s-a deplasat la faţa locului constatând că cele sesizate să confirmă”, potrivit unui comunical al IPJ Teleorman. 

„În jurul orelor 10:30, mama minorului din localitatea Mereni, judeţul Teleorman a fost sunată de un cadru didactic al şcolii, aducându-i la cunoştinţă faptul că fiul ei se simte rău, acuzând dureri în zona pieptului şi rămânând inconştient la sol.

Echipajul de ambulanţă prezent la faţa locului a procedat la acordarea primului ajutor, iar în urma protocolului a fost declarat decesul acestuia. În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se da soluţie legală prin Parchetul competent”, se arată în acelaşi comunicat. 

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite