Căldura a făcut prima victimă în Alexandria. Un bărbat a căzut de pe bicicletă şi a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căldura, efortul, dar şi boala l-au răpus. Un bărbat de 67 de ani a decedat în apropiere de centrul municipiului Alexandria din cauza căldurii şi a efortului depus. Medicii l-au resuscitat timp de mai multe minute, dar fără rezultat.

Un bărbat în vârstă de 67 de ani a decedat în această dimineaţă, în apropiere de Spitalul Broaşte din Alexandria. Bărbatul se afla pe bicicletă şi din câte se pare acesta a suferit un infarct, a căzut de bicicletă şi s-a lovit la cap.

Persoanele care treceau prin zonă au sunat de urgenţă la Ambulanţă. Echipa de intervenţie a sosit la faţa locului în mai puţin de 5 minute.

”Bărbatul a fost găsit în stop cardiac. A fost resuscitat şi transportat la Spitalul de Urgenţă din Alexandria unde medicii au continuat resuscitarea”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Teleorman, Cristian Popescu.

Din păcate inima bărbatului a refuzat să mai bată. Atât cunoscuţii, cât şi medicii alexăndreni săi spun că victima avea probleme cardiace. În urma căzăturii de pe bicicletă bărbatul s-a lovit la cap, ceea ce i-a provocat un traumatism minor. Medicii legişti vor efectua necropsia pentru a stabili cu exactitate cauza morţii.
La ora 9.00 dimineaţa în municipiul Alexandria se înregistrau temperaturi de peste 30 de grade celsius, la umbră.

Pentru a evita astfel de situaţii care ne pun viaţa în pericol, este bine să evităm expunerea la soare, în intervalul 11.00-18.00, atunci când temperaturile sunt foarte ridicate. În vederea prevenirii incidentelor în timpul perioadelor cu temperaturi ridicate, medicii avertizează cetăţenii, în cazul în care ies pe stradă să poarte pălării de soare, haine lejere şi ample, din fibre naturale, de culori deschise şi să se hidrateze consumând cel puţin 2 litri de apă.

Pe aceeaşi temă:

Recomandările medicilor pentru zilele caniculare de vară

Canicula “a înroşit” telefoanele de la Ambulanţa Olt

Alexandria



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite