Bancnote de 50 de euro false, depistate în județul Teleorman. Unde erau plasate

0
Publicat:

Polițiștii și procurorii au identificat trei persoane care au reușit să plaseze în județul Teleorman mai multe bancnote de 50 de euro false.

Euro - foto: Ministerul Finanțelor
Euro - foto: Ministerul Finanțelor

În baza datelor și informațiilor obținute, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, în colaborare cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că trei bărbați cu vârste de 35, 28 și 39 de ani, toți din municipiul Alexandria, județul Teleorman, au în preocupări plasarea de monedă falsă, euro, la diferite societăți comerciale din județ.

„La data de 22 februarie a.c., au fost efectuate patru percheziții domiciliare la locațiile celor trei persoane bănuite, trei în județul Teleorman și una în județul Ilfov, fiind ridicate în vederea cercetărilor, sisteme informatice și telefoane mobile”, anunță IPJ Teleorman.

În fapt, s-a reținut că persoanele bănuite ar fi pus în circulație în județul Teleorman, 18 bancnote contrafăcute euro, în cupiură de 50 de euro.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei ”Vlad Țepeș”, lucrători din cadrul I.J.J. Teleorman, o grupă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Teleorman.

Suportul tehnic a fost asigurat de Brigada Operațiuni Speciale București.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite