Accident grav, în seara de Înviere, pe un drum din Teleorman. Un tânăr de 19 ani a murit pe loc

0
Publicat:

Accidentul rutier s-a produs în seara zilei de sâmbătă, 15 aprilie, pe DJ 701, între localitățile Scurtu Mare și Șiliștea Mică, județul Teleorman.

sursa foto: ISU Teleorman
sursa foto: ISU Teleorman

Conform IPJ Teleorman, în jurul orei 20.46, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, pe DJ 701 între localitățile Scurtu Mare și Șiliștea Mică, județul Teleorman, a avut loc un eveniment rutier.

„Deplasați la fața locului, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Videle au constatat faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Scurtu Mare, conducea un autoturism pe DJ 701, din direcția de deplasare Scurtu Mare către Siliștea, în împrejurări care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu agricol(tractor cu semănătoare) condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Scurtu Mare, județul Teleorman, care se deplasa din direcția Siliștea către Scurtu Mare”, spun polițiștii.

În urma evenimentului, a rezultat decesul conducătorului auto, vătămarea corporală a două tinere, pasagere în autoturism, ambele în vârstă de 17 ani, din localitatea Scurtu Mare și vătămarea corporală a unui bărbat în vârstă de 50 de ani, din aceeași localitate, pasager în tractorul agricol.

Victimele au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conform ISU teleorman, șoferul autoturismului, un tânăr de cca. 19 ani, neîncarcerat, „a fost găsit decedat, prezentând leziuni incompatibile cu viața”, iar cele două două tinere, de 17 ani, care prezentau politraumatisme (erau conștiente și cooperante), au fost preluate de echipajele SAJ, au primit primul ajutor și au fost transportate la UPU Alexandria.

Conducătorul tractorului agricol a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite