VIDEO Pompierii din Alba se luptă de aproape 24 de ore cu trei incendii de pădure şi vegetaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Apuseni, focul arde de 24 de ore
În Apuseni, focul arde de 24 de ore

Pompierii militari din cadru Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba au fost solicitaţi în ultimele 24 de ore la patru incendii.

Pompierii militari au fost solicitaţi constant la stingerea a nu mai puţin de patru incendii izbucnite în cursul zilei de ieri. Trei dintre acestea sunt şi în prezent în desfăşurare. 

Au fost alocate forţe din cadrul ISU Alba cât şi din partea primăriilor şi serviciilor voluntare profesioniste. Peste 10 autospeciale pentru stingere cu apă şi spumă au fost încadrate de către 30 de pompieri militari şi 40 de persoane din cadrul serviciilor voluntare profesioniste în lupta cu focul, pentru limitarea şi lichidarea acestuia.

Staţia de pompieri Cîmpeni a fost solicitată pentru a interveni la 2 incendii de vegetaţie uscată şi litieră de pădure în localitatea Sălciua, respectiv localitatea Lupşa. Acestea se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 40 ha, respectiv 21 ha.

Detaşamentul de pompieri Alba Iulia, a fost solicitat să intervină la un incendiu de vegetaţie uscată, izbucnit în localitatea Pâclişa. Acesta se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 3 ha. La momentul actual pompierii militari încă se luptă pentru limitarea şi lichidarea acestor incendii.

Citiţi şi:

 

Cum motivează un judecător decizia de suspendare a lucrărilor la autostrada Sebeş-Turda

 

Relatarea dramatică a unui asistent român angajat într-o clinică din Marea Britanie: „E dezastru. Loteria a început“

 

Cadre medicale de la Spitalul Judeţean Alba testate pozitiv cu noul coronavirus. O secţie şi-a restrâns drastic activitatea

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite