UPDATE Un bebeluş de doar trei zile a murit la spitalul din Alba Iulia. S-a înecat cu lapte şi nu a mai putut fi salvat

0
0

Un copil în vârstă de doar trei zile a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă pe secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Alba Iulia.

UPDATE Victima este o fetiţă în vârstă de 3 zile, care a fost adusă de ambulanţă în serviciul UPU vineri la ora 18:36 pentru respiraţie dificilă, apărută după alimentarea cu lapte. 

”Starea bebeluşului a fost gravă din momentul sosirii în Unitatea de Primiri Urgenţe, fiind intubat şi ventilat mecanic. S-a luat legătura cu centrele universitare, iar cazul a fost acceptat de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş. Deşi s-au oferit toate îngrijirile medicale de specialitate necesare, starea pacientei s-a degradat, suferind multiple stopuri cardio-respiratorii. 

La sosirea echipajului din judeţul Mureş starea pacientei era atât de gravă, încât nu a putut fi transportată. Decesul a fost declarat la ora 02:00”, au transmis într-un comunicat, reprezentaţii spitalului.

Ştirea iniţială: Potrivit reprezentanţilor instituţiei medicale, bebeluşul s-a înecat cu lapte în timpul hrănirii. O ambulanţă l-a preluat dintr-o localitate din Zlatna şi l-a adus de urgenţă la Spitalul Din Alba Iulia. Copilul se afla într-o stare foarte gravă şi a fost necesară intubarea acestuia de la preluare şi până când a ajuns la spital.

Ajuns pe secţia UPU bebeluşul a fost intubat şi ventilat. De asemenea s-au făcut demersuri pentru transferarea acestuia la maternitatea din Sibiu sau Târgu Mureş, însă potrivit reprezentaţilor instituţiei medicale acest lucru nu a mai fost posibil din cauza stării foarte grave a bebeluşului.

În cele din urmă, din nefericire, bebeluşul a decedat. Reprezentaţii Spitalului Judeţean de Urgenţe Alba Iulia urmează să ofere sâmbătă mai multe informaţii despre acest caz.

Vă mai recomandăm:

 

Mesajele noului deputat AUR de Alba către politicieni: „Nu am crezut niciodată că atâţia curvălăi stau la coadă. Iar aţi dat o palmă la c...t” VIDEO

 

Pandemia repopulează satele părăsite din Apuseni. Românii lasă oraşele pentru liniştea şi siguranţa muntelui

Mai multe - Alba Iulia

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite