UPDATE Fotbalist din Aiud reţinut pentru ultraj şi lovire. Ciprian Maxim are la activ trei arestări şi 12 plângeri penale pentru agresiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Aiud l-au reţinut din nou, marţi, pe un tânăr în vârstă de 27 de ani, fotbalist la echipa Metalul Aiud, care este acuzat de ultraj şi lovire. Ciprian Maxim Ovidiu a mai fost reţinut pentru infracţiuni similare în urmă cu o lună. Acum a ajuns după gratii împreună cu un alt tânăr periculos, Ioan Dumitru Bucur, de 36 ani.

UPDATE 2 Tribunalul Alba a respins, vineri, recursul inculpatului, astfel că Ciprian Maxim va sta cel puţin 30 de zile în arest preventiv.

UPDATE 1 Judecătoria Aiud a dispus joi arestarea preventivă pe 29 de zile a fotbalistului Ciprian Maxim. Al doilea bărbat reţinut de poliţie, Ioan Bucur, are interdicţie să părăsească localitatea de domiciliu pentru 30 de zile. Decizia poate fi contestată, cu recurs, la Tribunalul Alba. 

Cei doi bărbaţi sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi lovire. Au bătut un tânăr de 19 ani în localul Diamond din Aiud, provocându-i leziuni pentru vindecarea cărora sunt necesare 8 - 9 zile de îngrijiri medicale. Ciprian Ovidiu Maxim, zis „Corco”, este fotbalist la echipa Metalul Aiud, care joacă în Liga a IV-a.

„Ambii suspecţi sunt cunoscuţi cu antecedente penale, fiind reţinuţi şi arestaţi preventiv în mai multe rânduri, pentru comiterea mai multor infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice, distrugere şi lovire. În cursul zilei de 3 ianuarie 2013, cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă”, se afirmă într-un comunicat al IPJ Alba.

Fotbalistul a fost arestat ultima dată la începutul lunii decembrie 2012 tot pentru lovire. Atunci a fost eliberat sub supraveghere. Ciprian Maxim are la activ trei arestări şi 12 dosare penale pentru lovire, vătămare corporală gravă şi furt. În cursul anilor 2010 şi 2011 a fost condamnat cu suspendarea executării pedepsei, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice şi distrugere, cu amendă penală pentru acelaşi gen de fapte şi sancţionat cu şapte amenzii administrative pentru infractiuni de lovire, ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere.

Ciprian Maxim a fost condamnat în 2009 la 1 an de închisoare pentru furt calificat. Tot în 2009 a fost condamnat la plata unei amenzi penale de 1.500 de lei pentru lovire. În anul 2010, tânărul a primit o pedeapsă de 2 ani cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Ioan Dumitru Bucur, zis “Nelu Bucur” are şi el câteva arestări la activ. În urmă cu câţiva ani a a intrat cu sabia în discoteca din Aiud, provocând tăieturi clienţilor şi ameninţând diferite persoane

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite