Un mort şi şase răniţi, într-un accident pe DN 1, la Teiuş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autocarul s-a răsturnat la marginea şoselei
Autocarul s-a răsturnat la marginea şoselei

Tragicul accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă pe DN1, în afara localităţii Teiuş. Un autocar ce asigura transportul de pasageri pe relaţia Bucureşti – Bistriţa-Năsăud a intrat pe contrasens şi a acroşat un autoturism.  Un călător de 34 de ani a murit şi alte şase persoane au ajuns la Spitalul judeţean de Urgenţă Alba.

CITEŞTE ŞI:

Accident spectaculos: Magistrală de gaz distrusă de şoferul unui VW Passat

„Accidentul de circulaţie a avut loc la ora 5.23 pe DN1, km.404-750 metri, în afara localităţii Teiuş. Un bărbat de 41 de ani, şoferul unui autocar ce asigura transportul pe relaţia Bucureşti – Bistriţa-Năsăud, nu a respectat condiţiile de trafic, drumul fiind acoperit cu mâzgă, iar într-o curbă deosebit de periculoasă, a intrat pe celălalt sens de mers şi a acroşat un autoturism“, a spus Iulia Haţegan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Alba.

Aceasta a precizat că în urma răsturnării autocarului la marginea şoselei, un bărbat de 34 de ani, pasager în autocar, a decedat. Tânărul mort în accident este din comuna Ciauşu de Câmpie, judeţul Mureş. Un număr de şase persoane au fost transportate la Spitalul judeţean de Urgenţă Alba pentru consultaţii. 

Trei din cele şase victime au fost internate la Secţia de chirurgie. „Printre răniţi se află şi două femei, mamă de 36 de ani şi fiica acesteia de 15 ani din localitatea Cristian din judeţul Sibiu“, a spus medicul Constantin Cânţa, de la Serviciul de Urgenţe al spitalului. Gheorghe M., de 39 ani, din municipiul Turda, a suferit la rândul său o  „fractură cu deplasare arc costal IV, hemitorace drept”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite