Un jandarm din Blaj l-a surprins pe un hoţ în timp ce încerca să îi jufuiască propria maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmul care păzeşte sediul Judecătoriei Blaj l-a surprins în flagrant pe un bărbat în timp ce încerca să îi jefuiască propria maşină. Hoţul s-a ales cu dosar penal.

Evenimentul a avut loc luni seara, în jurul orei 20.00. „Jandarmul aflat în serviciul de protecţie instituţională la Judecătoria Blaj a observat, în parcarea din faţa obiectivului, o persoană care se comporta într-un mod ce părea suspect. Subofiţerul a decis să o supravegheze şi în scurt timp bănuielile iniţiale aveau să se confirme: persoana a pătruns într-un autoturism parcat, proprietate a jandarmului, probabil cu scopul de a sustrage bunuri din interior. A fost surprinsă în flagrant de un echipaj de jandarmerie, trimis în sprijin de comandantul  Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Blaj“, se afirmă într-un comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

Suspectul este un localnic, M.Iacob, în vârstă de 40 de ani. Asupra lui au fost găsite mai multe bunuri despre care se bănuieşte că au fost sustrase pe timpul zilei, precum şi un topor. Jandarmii l-au predat Poliţiei Municipiului Blaj, instituţie care va continua cercetările în acest caz în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite