Tragedie pe DN1 în Alba: doi morţi şi un rănit grav într-un accident cu un autocar şi un autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au murit şi una a fost rănită grav într-un accident rutier ce a avut loc marţi dimineaţa, în jurul orei 04.50, pe DN 1, la ieşirea din Aiud spre Mirăslău. Un autocar a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism.

Potrivit primelor informaţii, şoferul unui autocar, în timp ce se deplasa din direcţia Aiud – Cluj, la ieşire din municipul Aiud spre localitatea Mirăslău, s-a angajat în depăşirea unui autocamion, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism marca BMW, care circula din sens opus.

În urma impactului frontal deosebit de puternic, două persoane din autoturism au decedat, iar o alta a fost grav rănită. La faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD Aiud şi Alba Iulia, pentru descarcerarea victimelor şi acordare de prim ajutor.

Potrivit IPJ Alba, la ora 4.33 pe DN 1, la kilometrul 414, în afara localităţii Mirăslău, N.T.C., de 28 de ani, din Bistriţa Năsăud, în timp ce conducea un autobuz în direcţia Turda – Aiud, a efectuat o manevră de depăşire a unei autoutilitare cu semiremorcă ce era condusă de un bărbat de 31 de ani din municipiul Sebeş după care intră în coliziune cu un autoturismul marca BMW condus din sens opus de o femeie de 50 de ani din Alba Iulia.

image

În urma accidentului conducătoarea autoturismului şi un bărbat de 46 de ani din comuna Unirea, pasager pe locul din stânga spate în BMW, au decedat, iar un bărbat de 53 de ani din Alba Iulia, pasager pe locul din dreapta faţă a suferit leziuni corporale grave. 

Tânăr de 36 de ani, decedat în accident rutier în Alba. Circula cu mopedul şi nu purta cască de protecţie

 

Un subofiţer al Regimentului 30 Gardă a murit după ce autocarul în care se afla a fost lovit violent de o autocisternă

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite