Trafic de droguri pe timp de pandemie. Doi bărbaţi veniţi din Spania au stat în izolare, dar nu au scăpat de arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Alba a emis marţi, 12 mai, două mandate de arest preventiv pe numele unor bărbaţi din Bucureşti reţinuţi de DIICOT Alba Iulia pentru trafic de droguri.

”Admite propunerea Ministerului Public – DIICOT –Serviciul Teritorial Alba Iulia cu privire la inculpaţii Ş. B. V. şi C. R. M. şi, în consecinţă dispune arestarea preventivă a inculpaţilor pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 12.05.2020 şi până în data de 10.06.2020 inclusiv”, se precizează în minuta hotărârii de la Tribunalul Alba. 

Hotărârea a fost contestată de cei doi inculpaţi. Cu ocazia percheziţiilor efectuate la domiciliile acestora, procurorii DIICOT Alba Iulia au ridicat circa 6,5 kilograme de cannabis.

Drogurile au fost aduse în România din Spania prin metoda clasică, respectiv prin intermediul unei societăţi care asigură servicii de curierat.

Cei doi bărbaţi, Ş. Bogdan Virgil şi C. Radu Mihail în vârstă de 31 şi 38 de ani, au stat de când au intrat în ţară în izolare la domiciliu, iar la finalul perioadei au fost ridicaţi de poliţiştii de la Crimă Organizată şi aduşi în faţa instanţei de judecată.

   

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite