Târg de cariere la Alba Iulia cu peste 15 companii şi organizaţii. Consultanţă de specialitate la standul de demisii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul de Cariere, cea mai mare reţea de recrutare din România şi Republica Moldova, ajunge pentru prima dată în această toamnă şi la Alba Iulia. Evenimentul se desfăşoară în 22 noiembrie, la Alba Mall.

Peste 15 companii şi organizaţii vin cu oportunităţi de carieră din multe domenii de activitate. La Târgul de Cariere Alba Iulia vor fi disponibile locuri de muncă în domenii ca: Achiziţii, Automotive, Audit, Contabilitate, Economie-finanţe, Marketing, Resurse umane, IT, Retail, Vânzări sau Inginerie. Şi-au anunţat prezenţa Star Transmission, Azets, VCST Automotive Production,  Bosch Rexroth, Electro Alfa, HPT Humbel, Profi, Holzindustrie Schweighofer, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, Apulum, Apidava, Ministerul Apărării Naţionale, Şezi Brand şi Alba Mall. 

“Căutăm ingineri cu diferite specializări (mecanică, electromecanică, electrică, electronică) pentru unitatea de producţie din Blaj, cât şi studenţi cu aceleaşi specializări”, arată reprezentanţii companiei Bosch Rexroth. “Îi aşteptăm pe toţi cei care doresc să facă următorul pas în viaţa profesională. Vor fi disponibile atât locuri de muncă pentru cei cu experienţă, cât şi pentru cei aflaţi la începutul carierei. Târgul este deschis între 10-17, iar intrarea este liberă”, a spus Ioana Oros, PR Manager al Târgului de Cariere.

Star Transmission şi Star Assembly aduc la eveniment o cutie de viteză, iar marea provocare este asamblarea ei în doar 10 minute. Este vorba de o cutie de viteză de ultimă generaţie cu 9 trepte de viteză. Concurenţii care obţin timpul cel mai bun şi fac asamblarea corect vor fi premiaţi. Organizatorii au pregătit pentru participanţi şi activităţi relaxante, iar la Info Point vor putea fi printate şi CV-uri pentru cei care nu le au pregătite.

image

“VR Zone este marea surpriză a ediţiei din acest an şi este locul unde poţi explora fascinanta lume virtuală cu ajutorul tehnologiei. Mai mult, cei prezenţi se vor putea bucura de zona de Gaming, unde vor avea la dispoziţie jocuri arcade”, declară Mihai Cotos, fondatorul Târgului de Cariere. În cadrul evenimentului, vizitatorii se pot adresa specialiştilor în recrutare şi psiholologilor de la Standul de Demisii. Candidaţii pot cere sfaturi despre procedurile legale pe care trebuie să le respecte în cazul unei demisii, precum şi despre posibilităţi de luat în calcul pentru construirea următorilor paşi în carieră. 

Toţi participanţii care ajung la Târgul de Cariere Alba Iulia vor primi un talon de tombolă, cu ajutorul căruia se vor putea, apoi, înscrie la concursul vidaXL. Premiul constă într-un voucher de cumpărături de 500 de euro. Târgul de Cariere Alba Iulia are loc la Alba Mall, pe 22 noiembrie, între orele 10-17, iar intrarea este liberă. Mai multe informaţii pe: www.targuldecariere.ro. 

Citiţi şi:

Închisoare cu suspendare pentru un afacerist care a condus beat şi a omorât o fată de 16 ani. Vinovăţia stabilită de instanţă: şoferul - 85%, victima - 15%

     

Mărturie tulburătoare în dosarul crimei de la Lunca Mureşului. Fiica fostului primar Ioan Rusu: „Ucigaşul a fost un instrument. Autorii morali sunt liberi“

 

Aceleaşi analize medicale, rezultate diferite la privat şi la stat. Peripeţiile unei femei de 84 de ani din Alba Iulia

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite