Roşia Montană Gold Corporation, sponsor principal la FC Unirea Alba Iulia. Prima donaţie: 100.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul de fotbal Unirea Alba Iulia are un nou sponsor principal. Compania „Roşia Montană Gold Corporation“ a decis să investească în clubul de fotbal aflat la limita supravieţurii în Liga a II-a.

Clubul FC Unirea a primit deja 100.000 de euro din partea firmei cu sediul în Roşia Montană, care a iniţiat proiectul privind extracţia aurului din această zonă.

Reprezentanţii echipei de fotbal speră ca susţinerea financiară să crească în perioada următoare, condiţionată, însă, de avizul pozitiv Guvernului pentru investiţia din Munţii Apuseni.

Pentru început, fotbaliştii vor juca cu tricouri inscripţionate cu sigla societăţii şi vor populariza compania la conferinţele de presă. FC Unirea ocupă la începutul returului din Liga a II-, seria a II-a, un loc retrogradabil

De altfel, primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a declarat că vrea ca investiţia să demareze efectiv în luna august 2011. Comitetul de Analiză tehnică a avizat proiectul. Documentaţia pentru hotărârea de Guvern mai are nevoie de avizele de la Ministerul Mediului şi Ministerul Culturii.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite