Românul mort în accidentul din Slovenia locuia în Cugir şi se întorcea acasă din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la accidentul în lanţ produs în Slovenia. FOTO spbvoditel.ru
Imagine de la accidentul în lanţ produs în Slovenia. FOTO spbvoditel.ru

Românul care a murit în accidentul în lanţ produs în 30 ianuarie pe o autostradă din Slovenia locuia în Cugir şi avea 65 de ani. Bărbatul se întorcea acasă împreună cu fiul său din Italia.

Potrivit ziarulunirea.ro, Gheorghe Barjuca (65 de ani) lucra de aproape 15 ani împreună cu fiul său Răzvan în Italia. Autoturismul în care se aflau cei doi era oprită pe autostradă, şoferul reuşind să evite tamponarea cu maşinile aflate în faţă. 

Tragedia s-a produs în momentul când din spate, un alt autovehicul a izbit violent maşina la volanul căruia se afla Barjuca. În urma impactului acesta a decedat pe loc, iar fiul său a fost rănit grav.

Gheorghe Barjuca a lucrat aproape 25 de ani ca strungar la una din secţiile de armament din cadrul S.C. Uzina Mecanică Cugir, iar în timpul liber era pasionat de fotografie şi filmări, fiind prezent la numeroase evenimente matrimoniale. În 2002 s-a trecut pe lista de concedieri colective şi a plecat împreună cu fiul său, la muncă în Italia.

Potrivit familiei, cei doi se întorceau acasă pentru a finaliza lucrările la o casă pe care o construiau în Alba Iulia unde doreau să se stabilească începând de anul viitor. Acum, familia îl aşteaptă să fie adus în ţară pentru a fi înmormântat. 

Aproximativ 70 de vehicule, între care 4 TIR-uri şi un autobuz, s-au ciocnit la 60 de kilometri de Liubliana, pe şoseaua care leagă capitala slovena de coasta Adriaticii. Cauza accidentului a fost ceaţa densă. Accidentul s-a soldat cu 4 morţi şi 30 de răniţi.

Tragedii pe DN1 în Alba: doi tineri au murit în accidente rutiere

 

Tragedie pe DN1 în Alba: doi morţi şi un rănit grav într-un accident cu un autocar şi un autoturism

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite