Primarul din Alba Iulia, în ultima zi de carantină a oraşului: Cei care vor să vină la 1 Decembrie vor fi primiţi cu drag

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Pleşa, primarul din Alba Iulia
Gabriel Pleşa, primarul din Alba Iulia

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleşa, a declarat luni, în ultima zi de carantină a oraşului, că cei care ”vor dori să vină la Alba Iulia după această mini-vacanţă, vor fi primiţi cu drag”.

Potrivit acestuia, oamenii se vor putea plimba prin locurile istorice ale oraşului, iar administraţia şi forţele de ordine vor fi ”elegante” şi vor atrage atenţia politicos cu privire la respectarea regulilor. 

„Lumea e dornică să iasă din casă, să vină la manifestaţii, să preţuiască ceea ce poate, în ultimul timp, a devenit desuet pentru unii sau poate n-au mai dat atâta importanţă. Iată că această nenorocire, această pandemie, această criză medicală, poate ne resetează şi din punct de vedere sufletesc.

Mâine vor fi două momente oficiale, restul se mută în online. În schimb toate spaţiile istorice vor fi vizitate: Sala Unirii, Muzeul Unirii, Muzeul Principia, acest câmp al lui Horea, Platoul Romanilor cum îl cunoaştem… Deci până la urmă lumea se va putea plimba şi călca pe locurile sacre ale acestui oraş”, a spus Gabriel Pleşa.

Întrebat dacă oamenii vor putea ieşi din case, Gabrile Pleşa a răspuns: ”Sigur că vor putea. Iar cei care îşi vor dori să vină la Alba Iulia după această mini-vacanţă, vor fi primiţi cu drag. I-adevărat, cu măsurile de rigoare, cu mască pe faţă şi distanţare socială.

Noi ne vom strădui să fim cât mai eleganţi, ca şi forţele de ordine şi poliţia locală şi să atragem atenţia politicos, în aşa fel în care cei care vin la Alba Iulia sau iasă din casă albaiulienii, să se simtă bine de Ziua Naţională”.

Cititi si:

 

Ceremonia militară din 1 Decembrie de la Alba Iulia, cu efective reduse şi fără public. Se mizează pe prezenţa lui Ioahnnis sau a lui Orban

 

Patru aparate de testare pentru COVID-19, în dotarea DSP Alba. Se pot prelucra zilnic 1.500 de teste

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite