Răzbunarea colorată a unei asistente pe doctorul cu care nu se înţelegea. Victimă colaterală: maşina medicului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul şi-a dat demisia, dar s-a ales cum maşina vandalizată. Foto Pixabay
Medicul şi-a dat demisia, dar s-a ales cum maşina vandalizată. Foto Pixabay

O asistentă medicală din oraşul Câmpeni, judeţul Alba, s-a răzbunat pe un medic cu care nu se înţelegea prin vandalizarea maşinii acestuia.

Autoarea infracţiunii de distrugere a fost identificată rapid având în vedere că întreaga acţiune a fost înregistrată de camerele video din zonă. Femeia a fost condamnată de magistraţii Judecătoriei Câmpeni la o amendă penală de 5.400 de lei dar şi plata a 2.000 de euro reprezentând prejudiciul provocat medicului.

Acesta a declarat în faţa instanţei că până la începutul lunii septembrie a anului 2019 a fost angajat, în calitate de medic specialist pneumolog la spitalul de Boli Cronice Câmpeni.

 A spus că ca în perioada în şi-a desfăşurat activitatea la Spitalul de Boli Cronice Câmpeni a avut mai multe neînţelegeri atât cu personalul, cât şi cu conducerea unităţii, motiv care l-a determinat să îşi dea demisia.

La un moment dat, în data de 2 septembrie 2019 medicul a fost de gardă la spital timp în care autoturismul său a fost vandalizat. Au fost stropite cu vopsea capota, farurile, jeanta stânga faţă, oglinzile laterale, geamurile laterale şi portierele.

Medicul a mai spus că, după câteva zile, a fost contactat telefonic de asistenta în cauză, care i-a spus că doreşte să discute ceva mai sensibil cu el. Cei doi s-au întâlnit faţă în faţă la poliţie, unde femeia a recunoscut fapta de distrugere.

Femeia a dorit să se împace pentru a scăpa de pedeapsa penală, dar, în final, a fost condamnată. Decizia Judecătoriei Câmpeni, din 11 martie 2022, poate fi contestată la Curtea de Apel.

Vă mai recomandăm:

 

Comori arheologice descoperite în palatul în care a locuit Mihai Viteazul la Alba Iulia FOTO

 

Ultimele lucrări pe lotul 2 din A10, Sebeş - Turda. Constructorul vrea să „rezolve” punctul critic de la Oiejdea VIDEO

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite