Play for May: Festival de muzică, teatru şi film în Cetatea Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzică, teatru, film, jocuri. Sunt patru dintre „ingredientele“ principale ale festivalului „Play for may“, organizat de Asociaţia RYMA, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul local Alba Iulia, în zona pe care o administrează în şanţul Nordic al Cetăţii.

Festivalul a început joi cu Vernisajul expoziţiei de artă contemporană  "Joc şi Joacă". Deschiderea oficială va avea loc vineri, 4 mai, la ora 17.00, iar ultimul eveniment este programat duminică, 6 mai, după miezul nopţii. 

Biletele costă 10 RON / zi, după ora 20.00. Pentru evenimentele de pe timpul zilei accesul este gratuit! Bilete şi rezervari camping se pot face la adresa camping@ryma.ro. Accesul la camping este gratuit pentru cei care achiziţionează bilet pentru toată durata festivalului. Zona de desfăşurare a Festivalului este în spaţiile RYMA din apropierea Porţii a VII-a a Cetăţii, pe traseul de nord.

Accesul este cel mai faci de pe strada Moţilor. Se poate ajunge şi pietonal din zona Porţii a III-a. Vineri, după deschidere are loc o proiecţie de peste 150 de filme de foarte scurt metraj, "Tres Courts Familiale". Urmează concerte cu Subcarpaţi şi R.O.A. Sâmbătă e plină de jocuri, workshop-uri şi concerte (Şuie Paparude, Grupul de Rezistenţă) iar duminică este ziua de teatru şi muzică rock cu Zadar şi Relative.

Programul evenimentului:

image
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite