Patru băieţi şi o fată arestaţi preventiv pentru tâlhărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sală de judecată
Sală de judecată

Judecătoria Alba Iulia a emis, ieri, mandate de arest preventiv pe numele a cinci tineri acuzaţi de tâlhărie. Patru băieţi şi o fată din comuna Berghin sunt suspecţii principali ai unei infracţiuni de tâlhărie asupra unui bărbat, ce a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Mateiu Valentin (19 anI), Mateiu Victor (19 ani), Ilea Sebastian Daniel (18 ani) au fost arestaţi preventie pentru o perioadă de 29 de zile. Minorii Cosma Cristian Alexandru (16 ani) şi Ilea Diana Simona (16 ani) au primit o sentinţă de arest pe o perioadă de 19 zile.

Tâlhăria s-a produs pe strada Mihai Viteazul din Alba Iulia, în zona din apropierea Sălii Unirii, la ora 00.30. Victima a alertat poliţia Alba Iulia spunând că a fost ameninţat şi lovit de un grup de tineri, care l-au deposedat de un telefon mobil un lănţişor din aur şi un fular.

Poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică au reuşit să identifice patru dintre tineri după 20 de minute în zona Gării CFR. Al cincilea suspect a fost identificat în cursul zilei de sâmbătă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite