Pățania unui bărbat care și-a căutat nevastă pe TikTok. Ce s-a întâmplat după ce a arătat o sumă mare de bani

0
Publicat:

Un bărbat din Cluj care își căuta nevastă pe TikTok a fost tâlhărit de o sumă mare de bani într-un parc din Aiud. Autorii infracțiunii au fost condamnați la închisoare.

Bărbatul a postat pe TIkTok un material video cu banii pe care îi deține FOTO Unsplash
Bărbatul a postat pe TIkTok un material video cu banii pe care îi deține FOTO Unsplash

Instanța de judecată a pronunțat prima hotărâre în procesul penal. Victima arăta în materialul video postate pe rețeaua de socializare că deține mulți bani, sperând că, astfel, va atrage persoanele interesate. O femeie care îl cunoștea a văzut filmulețul cu bani și a pus la cale un plan împreună cu concubinul ei.

Femeia (Raluca Ț.) l-a contactat pe bărbat și a început să converseze cu acesta, urmând ca cei doi să se întâlnească în municipiul Aiud. Întâlnirea a avut loc, iar, după ce au băut o cafea, bărbatul i-a cumpărat femeii un inel. Ulterior, au mers într-un parc din oraș, unde, bărbatul a fost tâlhărit.

După ce s-au întâlnit, persoana vătămată și inculpata s-au deplasat la o cafenea și ulterior, la o bijuterie, de unde persoana vătămată i-a cumpărat un inel, astfel că a observat faptul că aceasta avea asupra ei o sumă mare de bani. În tot acest timp, inculpatul D.L. (concubinul femeii) îi urmărea şi coresponda prin mesaje cu inculpata R.Ț. În continuare, femeia i-a propus persoanei vătămate să se deplaseze în parcul din Aiud, unde s-au așezat pe o bancă și au început să povestească. Inculpata i-a solicitat persoanei vătămate să-i dea jumătate din banii pe care îi avea asupra lui, lucru cu care bărbatul nu a fost de acord”, se precizează în rechizitoriul procurorilor.

În aceste condiții, femeia a luat cu forța de la bărbat mai multe bancnote, în sumă totală de 6.335 de lei. Victima a încercat să recupereze banii, dar femeia s-a opus, iar cei doi au început să se îmbrâncească.. La scurt timp, concubinul femeii a ajuns lângă cei doi, a tras de geaca bărbatului şi i-a smuls telefonul din mână, după care s-a deplasat amenințător înspre acesta. De frică, bărbatul a fugit și a mers la poliție, unde a depus plângere.

Femeia a fost condamnată la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Concubinul acesteia (Daniel L.) a primit tot pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare, însă bărbatul mai avea și o condamnare pentru act sexual cu un minor, a cărei executare era amânată.

Prin contopire, pedeapsa finală a acestuia a ajuns la 3 ani închisoare în regim de detenţie. Victima și-a recuperat banii, astfel încât nu a mai avut pretenții financiare de la cei doi. Hotărârea din 4 iulie 2023 poate fi contestată cu apel.

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite