Momentul în care două maşini se ciocnesc în timpul unor drifturi ilegale. Şoferii, amendaţi şi fără permis VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile au fost părăsite în parcare de către cei doi şoferi. Foto Facebook
Maşinile au fost părăsite în parcare de către cei doi şoferi. Foto Facebook

Doi tineri din Blaj, Alba, au fost amendaţi cu sume foarte mari după ce au realizat ”drifturi” în parcarea unui supermarket şi s-au ciocnit unul de altul.

Şoferii au fost amendaţi cu peste 7.000 de lei fiecare şi s-au ales cu permisele suspendate în urma coliziunii ce a avut loc în parcarea supermarket-ului din Blaj, Alba.

”Ceilalţi şoferi care au mai participat seară de seară sunt şi ei sub supraveghere de oamenii legii! Cel mai probabil şi reprezentaţii Kaufland o să depună o plângere pt a interzice astfel de practici în parcarea lor privată!”, susţine pe Facebook un utilizator care a publicat şi un videoclip cu momentul impactului dintre cele două autoturisme.

Din imagini se observă şi se aude cum cei doi şoferi merg cu viteză şi întorc cu frâna de mână în parcare. La un moment dat, unul scapă maşina de sub control şi intră în celălalt autoturism. Maşinile au fost abandonate în parcare.

VIDEO

Potrivit IPJ Alba, incidentul a avut loc pe data de 31 ianuarie 2021, iar poliţia a intervenit în urma unui apel la nr. 112. Tinerii au fost amendaţi şi le-au fost suspendate permisele de conducere pe o perioadă de 60 de zile. La faţa locului a sosit şi o ambulanţă, dar cei doi au refuzat transportul la spital.

Vă mai recomandăm:

O companie din Singapore cumpără, pentru China, minereul de la cea mai profitabilă mină de cupru din România

Suporteri filaţi de Securitate la meciul România - Italia din martie 1989. Cum au ajuns italienii acasă la două românce

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite