Moarte înfiorătoare pentru un student de la Academia Militară din Capitală, după ce a alunecat pe un fierăstrău circular

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook / Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul" Alba Iulia
Foto Facebook / Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul" Alba Iulia

Un tânăr de 20 de ani din Alba, student la Academia Tehnică Militară din Bucureşti, a murit marţi, 17 august, după ce a căzut pe un fierăstrău circular de tăiat lemne.

Un tânăr student la Academia Tehnică Militară din Bucureşti, a murit marţi, 17 august, în mod stupid după ce a căzut accidental pe un circular de tăiat lemne într-un sat din Apuseni

„Din primele date rezultă că acesta ar fi suferit leziuni provocate de un circular de tăiat lemne, peste care ar fi căzut, în mod accidental", a transmis IPJ Alba. Acesta şi-ar fi ajutat un prieten să fasoneze o scândură, a alunecat şi a căzut peste circular.

Absolvent al Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul" Alba Iulia, tânărul era student în anul II la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I". În timpul colegiului, băiatul a fost premiat la olimpiade naţionale.

„Vestea că absolventul nostru Cristian Faur a plecat mult prea devreme dintre noi, ne-a întristat profund. Suntem alături de familia îndurerată şi transmitem sincere condoleanţe. Cristian a absolvit Colegiul Naţional Militar "Mihai Viteazul" Alba Iulia în anul 2019.

În perioada în care a fost elevul nostru, Cristian a fost printre premianţii clasei şi a reprezentat colegiul cu mândrie la olimpiadele şi concursurile şcolare unde a avut rezultate notabile. A fost un elev isteţ, deschis spre toate provocările, perseverent şi ambiţios. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, au transmis reprezentanţii Colegiului Militar din Alba Iulia.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Proces cu miză de aproape 1 milion de euro, pierdut de Schweighofer. Compania austriacă rămâne fără lemnul confiscat de stat

Touareg-ul cu girofar şi sirenă pentru Poliţia Locală, la dispoziţia primarului. Ce a decis instanţa în dosarul DNA

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite