Maşină de teren cu 4 persoane răsturnată într-o prăpastie din Apuseni: un tânăr de 23 de ani a murit, şoferul a dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un accident mortal a avut loc, vineri noaptea, pe raza oraşului Cîmpeni, zona Certege, Coasta Vascului, pe un drum forestier. Un autoturism de teren, cu patru persoane la bord, s-a răsturnat într-o prăpastie.

Potrivit ISU Alba, staţia Cîmpeni a intervenit cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD B2 şi 7 subofiţeri. La faţa locului s-au deplasat şi 2 echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Un bărbat aflat în stop cardiorespirator a decedat în ciuda eforturilor depuse de echipajul SMURD de a-l resuscita, iar şoferul maşinii este dispărut. Celelalte 2 persoane aflate în maşină au suferit leziuni minore.

Potrivit IPJ Alba, tânăr de 28 de ani (BVT) din Cimpeni, in timp ce conducea un autoturism pe un drum de câmp, s-a răsturnat într-o râpă, pe o distanţă de 60-70 de metri, intr-o zonă împădurită, iar autoturismul s-a oprit in nişte arbori.

In urma accidentului, un tânăr de 23 de ani, pasager in autoturism, a fost rănit grav şi a decedat, iar doi tineri, ambii de 26 de ani, au fost răniţi uşor.

Potrivit declaraţiilor celor doi tineri răniţi uşor, după producerea accidentului, şoferul ar fi părăsit locul producerii lui. A fost căutat pe parcursul nopţii, dar nu a fost găsit. Căutările vor fi reluate in această dimineaţa. Cercetările sunt continuate.

UPDATE: După mai multe ore de căutări, şoferul autoturismului a fost găsit de o patrulă formată din poliţişti şi jandarmi, în timp ce se deplasa pe drum, în zona Valea Bistrei. El a fost transportat la spitalul din Câmpeni, deoarece acuza dureri. Cercetările sunt continuate.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite