FOTO Cal maltratat de doi bărbaţi la Alba Iulia. Anchetă a Poliţiei pentru găsirea autorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Animalul s-a prăbuşit de oboseală pe drumul care face legătura între Alba Iulia şi Miceşti
Animalul s-a prăbuşit de oboseală pe drumul care face legătura între Alba Iulia şi Miceşti

Poliţiştii din Alba Iulia au demarta o anchetă în legătură cu maltratarea unui cal de către două persoane. Animalul a căzut pe una dintre cele mai aglomerate străzi din Alba Iulia, în timp ce tracta o căruţă încărcată cu lemne.

Poliţiştii Municipiului Alba Iulia fac verificări cu privire la un incident ce a avut loc miercuri seară, de pe Calea Moţilor din Alba Iulia, una dintre cele mai aglomerate din oraş.

Un cal înhămat la o căruţă, căzut lat de oboseală în mijlocul drumului, era bătut cu cruzime de stăpânii săi. Surse din cadrul IPJ Alba au declarat că există deja un cerc de suspecţi identificaţi cu ajutorul unor fotografii.

Incidentul a şocat şoferii care se deplasau miercuri seara pe strada respectivă. Două persoane, cel mai probabil de etnie romă, se aflau într-o căruţă care nu era semnalizată. În momentul în care au încercat să vireze pe o altă stradă, calul foarte obosit a intrat cu capul în parapetul de la marginea drumului. Animalul s-a prăbuşit pe şosea, fiind bătut cu biciul de către cei doi bărbaţi. Calul s-a ridicat doar după după ce a fost detaşat de la căruţă.

   

cal incident alba iulia

   

Rănirea sau schingiuirea animalelor se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la un an sau amendă, potrivit Legii 205 din 2004.

cal incident alba iulia
cal incident alba iulia
Alba Iulia


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri