Mall-ul de 47 de milioane de euro de la Alba Iulia, aproape gata. Brandurile mari care vor deschide magazine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările la Carolina Mall, unul dintre cele mai mari din Ardeal, sunt aproape finalizate. Investiția în valoare de 47 de milioane de euro ar urma să fie gata în luna septembrie.

Mall-ul din Alba Iulia este aproape finalizat FOTO Facebook/ Județul Alba
Mall-ul din Alba Iulia este aproape finalizat FOTO Facebook/ Județul Alba

Construcția a fost ridicată, mai multe embleme ale magazinelor au fost montate pe pereții exteriori și a fost amenajată și o bună parte din zona verde și de promenadă din fața magazinului.

De asemenea, platformele de recrutare sunt pline de anunțuri ale magazinelor care caută angajați pentru noul mall. Parteneriatul pentru construcția acestui centru comercial este între Kapital și MAS REI, o companie imobiliară din Africa de Sud.

Cel mai mare mall din Alba se va întinde pe o suprafață de aproape 2,9 hectare. La parter, se vor găsi un hipermarketul Carrfour, magazine de modă, încălțăminte, jucării, mobilă, electronice și electrocasnice, în timp ce la etaj vor fi amenajate restaurante, fast-food-uri, o sală de fitness și un cazinou.

„Bază” de aproximativ 228.000 de locuitori

Centrul comercial va beneficia de o poziționare strategică, având în apropiere o zonă dens populată și acces rapid la drumul european E81. De asemenea, va atrage un număr semnificativ de clienți, având o bază de aproximativ 228.000 de locuitori într-un interval de 60 de minute de mers cu mașina. 

FOTO Facebook/ Județul Alba
FOTO Facebook/ Județul Alba

Pe lângă spațiile comerciale, proiectul va include facilități de parcare pentru vizitatori. Parcarea supraterană va dispune de un total de 1.088 de locuri, dintre care zece vor fi echipate cu stații de încărcare pentru autovehiculele hibride și electrice. Sistemul de alimentare cu energie electrică poate fi extins pentru a deservi până la 240 de locuri de parcare. De asemenea, se vor amenaja alei carosabile și pietonale, spații verzi, semnale publicitare și se vor realiza branșamentele la utilități, asigurând un acces comod și facil pentru toți vizitatorii.

Printre brand-urile anunțate se numără nume cunoscute precum DM, PEPCO, Kenvelo, Reserved, 4F, Altex, Flanco, Sport Vision, Hermosa, Office Shoes, Siebel, Teilor, Douglas, CCC, COLIN`S, Cropp, Hervis, Deichman, LC Waikiki, New Yorker, Noriel, Jolidon, AC&Co, C&A, Sportisimo, Sizeer, Smyk sau Cărturești. Vor mai exista farmacii, iar în zona de food sunt anunțate brandurile KFC, Dabo Doner, Spartan și Mesopotamia.

„Cu designul său funcțional, arhitectural și estetic adaptat la caracterul zonei și cu facilități diverse, acest centru comercial modern va deveni un punct de atracție pentru comunitatea locală și nu numai”, susțin reprezentanții investitorilor.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite