Local deschis la Alba Iulia, cu toate că ar fi trebuit să fie închis. Administratorul, amendat de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Administratorul localului din Alba Iulia a fost amendat
Administratorul localului din Alba Iulia a fost amendat

Administratorul unui local public din Alba Iulia, în incinta căruia se aflau mai multe persoane, deşi ar fi trebuit să fie închis, a fost amendat cu 2.000 de lei de către poliţişti.

"Echipele de control au depistat şi sancţionat 179 de persoane care nu au respectat măsurile de protecţie individuală, 27 care nu au respectat restricţiile de deplasare şi 4 care nu au respectat măsura carantinării. Au fost sancţionaţi doi agenţi economici pentru că nu au respectat măsurile stabilite pentru desfăşurarea activităţii. Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de 13.500 de lei", se precizează în comunicatul transmis duminică de IPJ Alba.

De exemplu, în Alba Iulia, s-a intervenit la un local public unde mai multe persoane erau servite, în ciuda faptului că localul ar fi trebuit să fie închis, având în vedere restricţiile instituite în municipiu în contextul creşterii ratei de infectare.

Administratorul localului a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform prevederilor Legii 55/2020, iar localul a fost închis.

La rândul lor, poliţiştii din Baia de Arieş, împreună cu jandarmii, au intervenit la o locaţie din comuna Sălciua, unde urma să fie organizat un majorat, cu participarea a 20 de persoane.

"Organizatorul evenimentului, un bărbat de 40 de ani, tatăl tânărului care urma să fie sărbătorit, a fost avertizat, iar evenimentul nu a mai avut loc", se arată în comunicat.

IPJ Alba le recomandă tuturor cetăţenilor să aibă un comportament responsabil, să păstreze distanţarea fizică, să poarte mască şi să nu se expună la riscuri, precizând, totodată, că acţiunile de control vor continua.

Vă mai recomandăm să citiţi:

 

Şoferul fostului primar din Alba Iulia, acuzat de delapidarea a 800 de litri de combustibil. Prin ce ţări a fost plimbat Mircea Hava

 

Un student a învins în instanţă Universitatea Bucureşti. A obţinut anularea şi returnarea taxelor majorate

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite