LIDL deschide un nou magazin la Alba Iulia, a treia investiţie din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul magazin LIDL de la Alba Iulia
Noul magazin LIDL de la Alba Iulia

LIDL deschide joi, 17 decembrie, cel de-al treilea din Alba Iulia, situat în zona Bazinului Olimpic din municipiul Alba Iulia.

În apropiere se mai află câte un magazin Kaufland şi Profi, zona fiind cea mai importantă din punct de vedere comercial din Alba Iulia. Valoarea investiţiei depăşeşte 1 milion de euro.

Compania va deţine în acest fel câte un magazin în fiecare dintre cele mai importante zone din oraş. Este cel de-al doila magazin de acest fel, deschis în oraş în acest an. Ultima inaugurare a avut loc în 5 noiembrie 2020, în centrul municipiului.

În 17 decembrie, LIDL inaugurează în total 3 magazine: unul în Alba Iulia, unul în Brăila, iar cel de-al treilea în Focşani. Toate cele trei unităţi dispun de staţie de încărcare pentru automobilele electrice.

Cu acestea, reţeaua Lidl ajunge la 288 de magazine. Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piaţa de retail alimentar din Europa.

Lidl este prezent în 32 de ţări din întreaga lume şi în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine şi peste 160 de centre logistice în 29 de ţări la nivel mondial.

Vă mai recomandăm:

 

Exorcizările din Apuseni. Preoţi care „vindecau demonizaţi”, biserică distrusă într-un incendiu suspect

 

Povestea unui deputat AUR, spusă de primăriţa care l-a învins la locale: „L-au scos oamenii din primărie, voi l-aţi ales pentru a face ordine în ţară”

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite