Răzbunare din gelozie. Tânăr bătut crunt cu lopata şi pus să îţi ceară iertare în genunchi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul a lovit victima cu o lopată şi cu un par. Foto Arhivă
Agresorul a lovit victima cu o lopată şi cu un par. Foto Arhivă

Un tânăr din Alba a fost plasat în arest la domiciliu pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. Faptele au fost comise pe fondul geloziei la adresa victimei.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, la data de 27 ianaurie 2021, în jurul orei 17:50, în timp ce se afla pe o stradă din sat, pe fondul unui conflict preexistent, inculpatul (C.R.M.) a agresat o altă persoană de sex masculin care se întâlnea cu fosta sa prietenă.

Victima a fost lovită cu o bâtă şi cu o lopată în zona capului, a braţului stâng şi a corpului, precum şi cu pumnii în zona feţei şi a capului de o altă persoană de sex masculin. În urma agresiunilor a suferit multiple leziuni, respectiv contuzii, excoriaţii şi fractura osului antebraţului stâng, leziuni care necesită pentru vindecare 30-35 zile de îngrijiri medicale. Anterior exercitării agresiunilor asupra persoanei vătămate, inculpatul s-a înarmat cu o furcă şi a înţepat trei dintre cele patru roţi ale autoturismului acesteia.

”Faptele au fost săvârşite în public şi au condus la tulburarea ordinii şi liniştii publice faţă de modalităţile în care inculpatul a acţionat, manifestându-se agresiv prin ameninţări şi urlete, rupând o bâtă şi o lopată prin loviturile aplicate cu intensitate asupra corpului persoanei vătămate, precum şi prin atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, acesta umilind persoana vătămată şi martorii prin obligarea lor să se aşeze în genunchi şi să-şi ceară iertare”, a transmis, luni, Parchetul.

În 29 ianuarie, procurorul a formulat propunere de luare a măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpat pe o perioadă de 30 zile, iar judecătorul de drepturi şi liberăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a admis propunerea. 

”În ceea ce priveşte persoana inculpatului, din analiza fişei de cazier judiciar rezultă că acesta se află la prima incidenţă cu legea penală, nefiind cercetat în alte dosare penale, a recunoscut faptele de care a fost acuzat şi a dat declaraţii detaliate, sincere cu privire la desfăşurarea evenimentelor din seara zilei de 27.01.2021, aspecte care au fost avute în vedere la analiza proporţionalităţii măsurii preventive şi au determinat organul de urmărire penală să nu propună cea mai grea măsură preventivă, respectiv arestarea preventivă”, se mai precizează în comunicatul instituţiei.

Vă mai recomandăm şi:

 

Culmea tupeului: nemulţumirile unui interlop închis - lipsa termopanelor sau calitatea mâncării

 

Cum au filat poliţiştii doi pensionari care au pus 100 de lei în dosarele de la Casa de Pensii

  

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite