FOTO Avansări de Ziua Poliţiei la IPJ Alba: 77 de poliţişti au primit grade profesionale superioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua Poliţiei Române a fost marcată la IPJ Alba de un moment festiv în cadrul căruia au fost avansaţi în grad un număr de 74 de poliţişti. La eveniment au participat chestorul principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, prefectul Gheorghe Feneşer, şefii de servicii şi subunităţi, poliţişti din IPJ şi de la Poliţia Alba Iulia.

Pentru rezultatele deosebite obţinute în activitate, inspector de poliţie Baciu Florin din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, inspector de poliţie Pleşa Ioan din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Sebeş şi agent şef Lazea Sorin Silviu, şeful Postului de Poliţie Arieşeni, au fost avansaţi înaintea împlinirii stagiului minim, la gradul profesional următor. Cu acelaşi prilej, au fost avansaţi la termen în gradul profesional următor, 74 de poliţişti (37 de ofiţeri şi 37 de agenţi).

„În luarea sa de cuvânt, domnul prefect al judeţului Alba, Gheorghe Feneşer, a apreciat eforturile depuse de poliţişti pentru apropierea de comunitate şi problemele cetăţenilor remarcând o îmbunătăţire a imaginii instituţiei poliţiei. Totodată a subliniat obligaţiile poliţiştilor pentru aplicarea cu fermitate a legii şi respectarea principiilor de legalitate, obiectivitate şi imparţialitate în activitatea profesională şi le-a urat tuturor la mulţi ani. În finalul şedinţei festive, domnul chestor principal Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba i-a felicitat pe poliţiştii din Alba şi le-a urat succes în îndeplinirea nobilei misiuni de asigurare a siguranţei cetăţenilor din judeţul nostru”, se afirmă într-un comunicat de presă al IPJ Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite