FOTO Aniversare pentru poliţiştii băcăuani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din toată ţara sărbătoresc, pe 25 martie, 191 de ani de atestare documentară a instituţiei din care fac parte.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a organizat luni o şedinţă festivă, la care au participat reprezentanţi ai autorităţilor locale, foşti şefi de inspectorat, veterani şi poliţişti în activitate.

Cu ocazia Zilei Poliţiei Române au fost avansaţi în gradul următor, la termen, 87 de agenţi şi 46 ofiţeri, iar 3 ofiţeri şi 2 agenţi de poliţie au fost avansaţi în gradul următor înainte de termen. Într-un cadru festiv, au fost prezentate mesajele adresate poliţiştilor de conducerea Ministerului Afacerilor Interne şi Inspectoratului General al Poliţiei Române şi au fost premiaţi câştigătorii concursurilor sportive, organizate în cinstea acestui moment aniversar, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Agentului şef principal de poliţie Mihai Pîrvu, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, i-a fost înmânată o diplomă semnată de Preşedintele României şi medalia “BĂRBĂŢIE ŞI CREDINŢĂ”, pentru merite deosebite înregistrate în activitatea profesională.        

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite