FOTO Accidente rutiere în Alba: maşină incendiată cu şoferul fugit de la faţa locului, impact mortal între o căruţă şi un autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul a ars integral dar şoferul nu a fost găsit la faţa locului
Autoturismul a ars integral dar şoferul nu a fost găsit la faţa locului

Un autoturism a fost distrusă într-un incendiu, sâmbătă dimineaţa, pe DJ 107, lângă Alba Iulia. Primele date indică producerea unui accident, pentru că la faţa locului au fost găsite urme de derapare.

Potrivit unor surse, plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului distrus de flăcări nu au fost găsite la faţa locului. 

Apelul pe 112 a fost dat sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 7.00. Autoturismul ardea în momentul în care au ajuns echipajele de Poliţie şi pompieri. Nu au fost găsite persoane în interiorul  maşinii.

Poliţia desfăşoară cercetări pentru a stabili condiţiile în care s-a produs incidentul şi identificarea şoferului.

masina incendiu alba

”Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit in cursul dimineţii pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilita ca fiind scurtcircuit electric”, a transmis şi ISU Alba.

accident masina alba

Accident mortal

În noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN 14B, în zona localităţii Cistei a avut loc un accident rutier mortal. Un autoturism a intrat într-o căruţă în care se aflau 2 persoane. Unul dintre pasagerii căruţei, un bărbat de 45 de ani a decedat. A doua victimă, în vârstă de 40 de ani, a fost transportată la spital cu răni grave.

Circulaţia rutieră a fost întreruptă mai bine de o oră. ”Din păcate una dintre victimele accidentului (bărbat, aprox. 45 ani) nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul.  Cealaltă victimă (bărbat 40 de ani) este transportată de echipajul SMURD TIM C1 la UPU Alba”, au informat reprezentanţii ISU Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite