FOTO Un incendiu de vegetaţie a întrerupt timp de aproape o oră circulaţia pe magistrala 300, între Teiuş şi Aiud

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul s-a manifestat în apropierea căii ferate. Foto: SVSU Teiuş
Incendiul s-a manifestat în apropierea căii ferate. Foto: SVSU Teiuş

Circulaţia feroviară pe magistrala 300 a fost întreruptă temporar în Alba din cauza unui incendiu de vegetaţie care se manifesta în apropierea căii ferate.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat la ora 18.20 faptul că circulaţia feroviară este întreruptă pe magistrala 300 Teiuş – Aiud, din cauza unui incendiu de vegetaţie care se manifesta în apropierea căii ferate, între localităţile Teiuş şi Beldiu, judeţul Alba.

Două trenuri de călători au staţionat în gara din Aiud până la finalizarea intervenţiei de lichidare a incendiului. S-a estimat reluarea traficului feroviar în 30 de minute.

Incendiul a fost lichidat la ora 19.00. Un tren de călători a traversat zona incendiată fără probleme. Incendiul a fost stins de către voluntarii Serviciului de Urgenţă al Primăriei Teiuş.

incendiu teius alba

”SVSU Teiuş a intervenit cu un efectiv numeros, la stăpânirea şi stingerea unui incendiu de vegetaţie, declanşat de inconştienţa unor cetăţeni, în condiţii de vânt puternic!”, a transmis joi seara Primăria Teiuş pe pagina proprie a reţelei Facebook.

incendiu teius alba
Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite