Florin Roman: PNL Alba nu face nicio alianţă cu PSD pentru alegerile locale. Suntem capabili să câştigăm prin noi înşine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PNL de Alba Florin Roman, coordonator campaniei formaţiunii pentru alegerile locale, a subliniat că în judeţul Alba PNL nu va face alianţă cu PSD pentru scrutinele locale. 

FOTO Facebook
FOTO Facebook

„PNL Alba nu face nicio alianţă cu PSD pentru alegerile locale, cât timp acest partid este condus la nivel local de cuplul netradiţional Negrescu-Mureşan! Suntem capabili să câştigăm prin noi înşine atât CJ Alba, cât şi Primăria Alba Iulia, prin candidaţii noştri, Ion Dumitrel, respectiv Gabriel Plesa. În Alba, fără PSD”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Mesajul liberalului vine în contextul în care calculele PSD-PNL pentru alegerile loca, fiind propuși candidați comuni în unele primări sau consilii județene, au dus chiar la declanșarea unui scandal în filiala din Timiș, acolo unde conducerea liberalilor a fost dizolvată. 

Conducerile PNL și PSD au stabilit luni susținerea candidatului PSD la șefia Condiliului Județean și a candidatului PNL pentru primăria Timișoara, potrivit informațiilor Adevărul, social-democrații ar urma să îl propună pe Alfred Simonis.

Șeful CJ Timiș, Alin Nica, a subliniat într-o intervenție la Digi24 că va continua să candideze pentru Consiliul Județean din partea unei alianțe de dreapta, urmând că vină cu o decizie în zilele următoare.

Cum arată calculele PNL-PSD

Pentru București, medicul Cătălin Cîrstoiu este propunerea PSD-PNL pentru Primăria Generală a Capitalei.  

La sectoarele 3, 4 și 6, PSD şi PNL au decis sǎ meargǎ pe mâna primarilor în funcție, aşa cǎ vor fi susținuți Robert Negoițǎ (PSD), Daniel Bǎluțǎ (PSD) şi Ciprian Ciucu (PNL).

Astfel, pentru Primăria de la Sectorul 1, candidatul propus este liberalul George Tuță, actual deputat și șef al filialei Sectorului 1, fost șef de cabinet al directorului SRI. Pentru Sectorul 2, este susținut social-democratul Rareș Hopincă, actual prefect al Capitalei, fost city manager la Sectorul 5, cu experiențǎ în privat în marketing şi comunicare.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite