Femeie evacută cu Poliția din casă, pentru că și-a bătut iubitul. Scandal stropit cu mult alcool

0
Publicat:

O femeie din Alba a consumat băuturi alcoolice și și-a bătut concubinul, după o discuție mai aprinsă. Bărbatul a ajuns la spital, apoi a sunat la 112 și a reclamat-o pe agresoare.

Femeia a consumat alcool, iar apoi și-a agresat iubitul FOTO Adevărul
Femeia a consumat alcool, iar apoi și-a agresat iubitul FOTO Adevărul

Cazul s-a petrecut în orașul Câmpeni, în seara zilei de 30 ianuarie. Bărbatul a raportat la Poliție agresiunea, o zi mai târziu, în 31 ianuarie.

Faptele au fost făcute publice de reprezentanții Poliției Alba, într-un comunicat de presă transmis miercuri, 1 februarie 2023.

Potrivit IPJ Alba, la data de 31 ianuarie 2023, Poliția Orașului Câmpeni a fost sesizată de către un bărbat de 48 de ani cu privire la faptul că a fost agresat de către concubina sa.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în seara zilei de 30 ianuarie, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de alcool, femeia în vârstă de 50 de ani și-ar fi agresat partenerul, provocându-i leziuni la nivelul unei coapse pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar femeii i-a fost interzis să se apropie de partenerul său.

Femeia a fost evacuată din locuință pe o perioadă de cinci zile. Ordinul de protecție va trebui confirmat de instanța de judecată.

Ordinul de protecție provizoriu (OPP) este un instrument complementar Ordinului de protecție, care se emite de către polițist, de îndată, cu caracter executoriu, fără termen și fără somație, având valabilitate de 5 zile, cu posibilitate de prelungire până la emiterea Ordinului de protecție.

După ce polițistul va emite OPP, documentul va fi confirmat de către procuror, pe baza declaraților și a probelor strânse de către polițist.

Ulterior, procurorul va avea obligația să transmită OPP împreună cu toate dovezile existente la dosar către judecător, iar acesta se va pronunța prin emiterea unui OP.

Alba Iulia


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri