Drum comunal din Apuseni, blocat de zăpadă troienită. Un sat cu 100 de locuitori este izolat de oraşul Cîmpeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii din Cîmpeni au fost chemaţi să intervină, sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 13.30, pentru deblocarea unui drum comunal acoperit cu zăpadă troienită, în Munţii Apuseni. Aceştia acţionează în sprijinul autorităţilor locale.

Este vorba despre drumul comunal ce face legătura între localităţile Certege şi Borleşti, în apropiere de Cîmpeni.

Drumul a fost blocat pe un tronson de aproximativ un kilometru. „Am fost anunţaţi de o familie din Certege, că nu pot coborî înspre Cîmpeni, din cauza zăpezii de pe drum. Se acţionează cu utilaje de la primărie şi voluntari, ajutaţi de echipajul de la Pichetul Cîmpeni. De asemenea, de dimineaţă, a mai fost nevoie de intervenţie cu un TAF, pe drumul dintre Certege şi Dric. Mai multe familii din această zonă sunt afectate de această situaţie, însă sperăm să se rezolve în cel mai scurt timp”, a declarat primarul oraşului Cîmpeni, Călin Andreş, pentru alba24.

Localitatea Borleşti aparţine administrativ de oraşul Cîmpeni şi are aproximativ 100 de locuitori. În zonă acţionează un echipaj ISU cu un ofiţer, 16 subofiţeri şi două autospeciale, dar şi 10 voluntari de la SVSU, cu un TAF. Potrivit ISU Alba, se estimează că drumul va fi deblocat în câteva ore.

Citiţi şi:

Marea Unire a bucătarilor la Alba Iulia. Cum au sărbătorit Ziua Naţională cei 20.000 de oameni ajunşi în oraşul unirii

Garda Naţională de la Alba Iulia. Rolul jucat de soldaţii români în apărarea şi organizarea Marii Uniri de la 1918

Programul celor 100.000 de români veniţi la Alba Iulia în 1 Decembrie 1918: ”serviciu divin, deschiderea adunării, cetirea rezoluţiunei”

Ziua Naţională a României. Cum se sărbătoreşte la Alba Iulia Marea Unire de la 1 Decembrie 1918

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite