Cum l-a „țepuit” o româncă pe un german cu o afacere în imobiliare. Femeia: „Reparație morală pentru o agresiune sexuală”

0
Publicat:

Un cetățean german solicită unei foste partenere de afaceri aproape 200.000 de euro în contul unui împrumut acordat pentru construirea unei locuințe în sistem duplex. Femeia susține că banii reprezintă o „reparație morală pentru o agresiune sexuală”.

Femeia l-a convins pe bărbat să îi trimită zeci de mii de euro FOTO Unsplas
Femeia l-a convins pe bărbat să îi trimită zeci de mii de euro FOTO Unsplas

Bărbatul reclamă faptul că femeia nu i-a mai restituit banii și a vândut construcția, fără ca să își respecte promisiunea inițială. Aceasta din urmă a recunoscut faptul că a primit bani, dar a susținut că sumele au reprezentat o „reparație morală” a unei agresiuni sexuale pe care ar fi suferit-o din partea bărbatului în Germania. Conflictul inedit dintre cele două părți face obiectul unui proces civil derulat la instanțele din Alba Iulia.

Astfel, bărbatul solicită obligarea femeii la restituirea sumei de 193.350 de euro, bani pe care i-ar fi plătit ca împrumut în vederea edificării unei case duplex in perioada 2018-2020.

Ca urmare a unei relaţii apropiate stabilită intre reclamant şi pârâtă, aceasta din urma l-a convins de oportunitatea investirii unei sume de bani în România, mai precis Alba Iulia, oraşul său de domiciliu, în vederea edificării unor case. Astfel, a trimis România, în contul personal al acesteia, mai multe sume de bani, în funcţie de solicitarea acesteia și întotdeauna motivat de necesitatea continuării lucrărilor, suma totală fiind de 193.350 euro. După edificarea construcţiei a solicitat pârâtei ca element de garantare să îl înscrie ca proprietar la cartea funciară, însă aceasta a refuzat, dată la care i-a și comunicat că nu va mai vedea niciun ban de la aceasta”, se precizează în acțiunea inițiată de cetățeanul german, potrivit hotărârii publicate pe rejust.ro.

Acesta a completat că femeia a vândut imobilul construit, a încasat suma de bani si nu a restituit nicio sumă din cea împrumutată.

Relație care „a degenerat într-o obsesie sexuală”

Femeia a susținut că între ei a fost o relaţie profesională, desfăşurată la început în Germania, „care a degenerat într-o obsesie sexuală a reclamantului la adresa pârâtei, care l-a determinat pe acesta să săvârşească o agresiune sexuală împotriva ei”.

„Traumatizată şi rănită, pârâta a plecat cu ajutorul unei prietene din Germania în România, imediat după agresiune şi a continuat să lucreze pentru reclamant ca să evite o nouă agresiune sexuală, având în vedere obsesia sexuală dezvoltată de reclamant la adresa sa. Când a realizat gravitatea faptelor sale, i-a propus să-i trimită sume de bani, ca să-l ierte, existând în acest sens mai multe mesaje pe telefon”, a susținut femeia, potrivit sursei citate. 

Ulterior, femeia nu s-a mai prezentat în instanță pentru a da o declarație. Tribunalul Alba a constatat că între părți s-a încheiat un contract de împrumut de consumație în formă simplificată prin care reclamantul a împrumutat-o cu mai multe sume de bani, femeia având obligația de a le restitui.

În final, instanța a obligat-o pe femeie să îi restituite cetățeanului german suma de 96.750 euro, care a fost dovedită cu ordinele de plată și extrase de cont. Dosarul se află în prezent la Curtea de Apel Alba Iulia.

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite