Crimă din gelozie, una din pistele luate în calcul în cazul uciderii fostului primar din Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Rusu a fost timp de 12 ani primar al comunei Lunca Mureşului
Ioan Rusu a fost timp de 12 ani primar al comunei Lunca Mureşului

La două zile de la uciderea fostului primar din comuna Lunca Mureşului, Ioan Rusu, anchetatorii încă îl caută pe făptaş. Una dintre pistele luate în calcul este crima din gelozie.

După două zile de la crima care a îngrozit comuna Lunca Mureşului din Alba, procurorii şi poliţiştii îl caută, încă, pe autor. Ioan Rusu, fost primar timp de 12 ani al comunei, a fost ucis cu 8 lovituri de cuţit, din care 4 în zona gâtului. Cu alte cuvinte, a fost găsit fără suflare cu gâtul tăiat, duminică dimineaţa. 

Era plecat de acasă de sâmbătă după-amiază pentru a duce o sumă de bani la cineva. Nu a mai ajuns la destinaţie şi nici nu a revenit acasă, motiv pentru care soţia acestuia a anunţat poliţia. A fost găsit la ora 04.00, la marginea satului, decedat, în şezut, lângă maşina personală, un autoturism Dacia Duster. Asupra bărbatului a fost găsită suma de 1.000 de lei, iar motivaţia crimei pentru jaf a fost eliminată din calcul.

Una dintre pistele anchetatorilor este crima din gelozie. La Lunca Mureşului, oamenii vorbesc despre faptul că fostul primar ar fi avut o amantă şi ar fi fost omorât din gelozie. Este posibil să fi fost surprins chiar în timp ce se afla împreună cu aceasta. Echipa de anchetatori a audiat până acum zeci de persoane, dar criminalul nu a fost, încă, reţinut. Nu a fost găsită nici arma crimei, o dovadă importantă în rezolvarea unui astfel de caz complicat.

image

Zona unde a fost descoperit cadavrul, lângă maşină

Zona în care a fost găsit cadavrul bărbatului, este un drum la marginea comunei, la mică depărtare de dispensarul din localitate, cale de acces către o moară, cu activitate doar vinerea, într-un câmp. Ioan Rusu a fost primar al comunei în perioadele 2000 - 2008 şi 2012 - 2016. A candidat şi a câştigat ca şi reprezentant al PSD. În 2016, Ioan Rusu nu a mai candidat la funcţia de primar. El era consilier local din partea PSD.

Citiţi şi:

Audieri maraton în cazul uciderii fostului primar din Alba. Autopsia a stabilit moarte violentă cu 8 lovituri de cuţit

Fostul primar al comunei Lunca Mureşului din Alba, găsit mort cu gâtul tăiat lângă maşina personală

 

Crimă într-un sat din Alba: un bărbat şi-a omorât soţia în bătaie după care a pus-o într-un sicriu ca să o îngroape

 

Crimă la Cugir. Tată şi fiică, înjunghiaţi în plină stradă. Bărbatul a murit la spital 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite