Audieri maraton în cazul uciderii fostului primar din Alba. Autopsia a stabilit moarte violentă cu 8 lovituri de cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Rusu a fost timp de 12 ani primar al comunei Lunca Mureşului
Ioan Rusu a fost timp de 12 ani primar al comunei Lunca Mureşului

Procurorii de pe lângă Tribunalul Alba continuă cercetările, pentru omor, în cazul morţii fostului primar din Lunca Mureşului, Ioan Rusu, găsit fără viaţă, duminică dimineaţa, înjunghiat cu opt lovituri de cuţit. Autopsita a stabilit, oficial, că moartea a fost violentă.

“Este vorba despre moarte violentă, prin aplicarea mai multor lovituri de cuţit, în zona superioară a corpului – abdomen, torace şi gât”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Marius Ungureanu. Procurorul a afirmat că cercetările continuă, fiind audiate mai multe persoane în acest caz.

Victima ar fi fost ucisă cu opt lovituri de cuţit, dintre care patru în zona gâtului. Poliţia ar fi găsit asupra sa suma de o mie de lei. Ioan Rusu ar fi plecat de acasă sâmbătă după-amiază, pentru a-i duce bani unui cunoscut, dar nu s-ar fi întâlnit cu persoana respectivă. 

Soţia a fost cea care a anunţat poliţia, după ce a văzut că nu se mai întoarce la domiciliu. Corpul neînsufleţit a fost găsit duminică dimineaţa, în jurul orei 5.00, în şezut, lângă maşina personală a fostului primar, o Dacia Duster.

image

Zona crimei, pe un câmp la marginea comunei Lunca Mureşului

Potrivit unor surse, zona în care a fost găsit este un drum la marginea comunei, la mică depărtare de dispensarul din localitate, cale de acces către o moară, cu activitate doar vinerea, într-un câmp.

Ioan Rusu a fost primar al comunei în perioadele 2000 - 2008 şi 2012 - 2016. A candidat şi a câştigat ca şi reprezentant al PSD. În 2016, Ioan Rusu nu a mai candidat la funcţia de primar. El era consilier local din partea PSD.

Citiţi şi:

Fostul primar al comunei Lunca Mureşului din Alba, găsit mort cu gâtul tăiat lângă maşina personală

 

Crimă într-un sat din Alba: un bărbat şi-a omorât soţia în bătaie după care a pus-o într-un sicriu ca să o îngroape

 

Crimă la Cugir. Tată şi fiică, înjunghiaţi în plină stradă. Bărbatul a murit la spital 

 

Tânărul care a omorât o prostituată la Alba Iulia, trimis în judecată. Răzvan Pandelea riscă 20 de ani de închisoare

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite