Cadavru carbonizat descoperit de pompieri în interiorul unei locuinţe din Apuseni distrusă în incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuinţa a fost distrusă în întregime de foc. Foto: alba24.ro
Locuinţa a fost distrusă în întregime de foc. Foto: alba24.ro

Cadavrul unui bărbat a fost găsit carbonizat, joi, în interiorul unei case cuprinse de flăcări într-un sat din Munţii Apuseni.

"În interiorul unei locuinţe care a ars în localitatea Cib, comuna Almaşu Mare, a fost găsit cadavrul carbonizat al unei persoane, posibil proprietarul casei. Cercetarea la faţa locului este în desfăşurare, pentru stabilirea identităţii persoanei decedate şi a cauzei incendiului", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, la momentul ajungerii forţelor de intervenţie la locul solicitării, incendiul se manifesta cu ardere generalizată pe aproximativ 50 de metri pătraţi. 

În interiorul casei a fost găsită o victimă de sex masculin, în vârstă de 78 de ani, au precizat cei de la ISU Alba. Cauza probabilă este jarul care ar fi căzut din soba cu care se încălzea proprietarul.

Detaşamentul de pompieri Alba Iulia în cooperare cu SVSU Almaşu Mare, a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea şi stingerea incendiului. 

Vă mai recomandăm:

 

Soţ şi soţie fără să vorbească o limbă comună. De ce a fost returnată o vietnameză din România

 

Arhiepiscopul Irineu îi îndeamnă pe enoriaşi să asculte de sfatul medicilor: „Doctorului dă-i cinstirea ce i se cuvine”

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite