Aventura unui minor la volan: de la Sibiu până la Nădlac cu 5 maşini furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud au identificat un minor din Sibiu care a sustras 5 autoturisme de pe raza judeţelor Alba, Bihor şi Sibiu. Băiatul le-a abandonat pe drum, în mai multe localităţi din judeţele menţionate, şi a fost prins oraşul Nădlac.

În data de 13 iulie tânărul a sustras primul autoturism de pe raza municipiului Sibiu, după care s-a deplasat în localitatea Feneş, judeţul Alba de unde, după ce a abandonat prima maşină, a sustras-o pe a doua.

În data de 14 iulie, a abandonat şi al doilea autoturism şi, în comuna Ciuruleasa, judeţul Alba, a furat al treilea autoturism cu care, ulterior, s-a deplasat în comuna Crişcior, judeţul Bihor. Aici, a abandonat al treilea autoturism, apoi, s-a deplasat pe jos până în comuna Arieşeni, judeţul Alba, de unde a sustras a patra maşină, pe care a abandonat-o în comuna Roşia Montana, judeţul Alba.

În data de 15 iulie a sustras ultimul autoturism cu care s-a deplasat în oraşul Nădlac, judeţul Arad, unde a şi fost prins de către poliţişti. Autoturismele au fost recuperate şi predate părţilor vătămate, prejudiciul fiind recuperat in totalitate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 228 alineatul 1, articolul 229, alineatul 2 litera b din Codul Penal.

Citiţi şi

 

A vrut să îşi omoare vecinul cu un patent şi un topor. Victima a ajuns la spital, agresorul a fost arestat preventiv

 

Trei tineri arestaţi preventiv în Alba pentru şantaj şi lipsire de libertate. Au forţat un bărbat să le doneze un Mercedes

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite