Atac cu ouă asupa unei maşini aflate în trafic la Alba Iulia. Scandalul a fost aplanat doar la intervenţia poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Alba Iulia au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce, seara trecută, mai mulţi minori ar fi aruncat cu ouă asupra unui autoturism care trecea, întâmplător, pe o stradă din Alba Iulia. Între şofer şi doi dintre minorii ar fi avut loc şi o altercaţie.

Potrivit IPJ Alba, la data de 6 ianuarie, în jurul orei 21,50, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către o tânără de 25 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa împreună cu soţul său, cu un autoturism, pe strada Miron Costin din Alba Iulia, a observat un grup de persoane care a aruncat înspre autoturism cu ouă.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, iar din primele cercetări efectuate a rezultat că soţul femeii, un tânăr de 26 de ani, ar fi oprit autoturismul pentru a le cerce socoteală persoanelor care ar fi aruncat cu ouă. O parte dintre aceste persoane ar fi fugit, la faţa locului rămânând un minor de 16 ani, căruia ulterior i s-ar alăturat un alt minor de 16 ani, ambii din Alba Iulia.

Între cei doi minori şi şoferul autoturismului ar fi avut loc şi o altercaţie, în timpul căreia si-ar fi aplicat, reciproc, lovituri. Toate persoanele implicate în incident au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pentru audieri.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident.

Citiţi şi:

 

FOTO Rapoarte CIA despre Revoluţie. Când apare pentru prima dată numele lui Ion Iliescu în informările spionilor SUA

 

VIDEO Crima care a şocat România. Motivarea omorului din Mediaş, săvârşit sub „emoţia provocării“

 

VIDEO Câine legat de o maşină şi târât pe un drum din Alba

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite