Angajaţii unei benzinării au furat peste 1.000 de litri de combustibil. După două luni sunt vizitaţi de mascaţi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şase persoane au fost ridicate pentru audieri
Şase persoane au fost ridicate pentru audieri

Poliţiştii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, au efectuat joi, 17 iunie, percheziţii la persoane bănuite de furt de combustibil.

Având complicitatea şoferilor unor camioane, angajaţii unei staţii de carburanţi ar fi sustras peste 1.000 de litri de motorină.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 iunie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, au efectuat opt percheziţii, toate în judeţul Alba, la o staţie de carburanţi şi la domiciliile a şase persoane, angajaţi ai staţiei, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 14 – 28 aprilie 2021, angajaţii unei staţii de carburanţi, având complicitatea unor şoferi de camioane care ar fi intrat în staţie pentru a alimenta, ar fi sustras peste 1.000 de litri de combustibil pe care, ulterior, l-ar fi depozitat în bidoane şi l-ar fi comercializat către diverse persoane.

La percheziţii, alături de poliţiştii de investigaţii criminale, participă şi poliţişti din structurile de investigare a criminalităţii economice, criminalistic şi acţiuni speciale.

perchezitii combustibil alba

Vă mai recomandăm să citiţi:

 

Biroul S al Securităţii, cerberul din oficiile poştale care controla scrisorile românilor în timpul regimului comunist

 

Poliţist scandalagiu acuzat că a creat o imagine negativă Poliţiei Române. Ce sancţiune a primit VIDEO

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite