A murit tânărul din Alba Iulia rănit grav în accident rutier. Sute de oameni au donat sânge pentru salvarea acestuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Man avea 34 de ani şi era un pasionat biciclist
George Man avea 34 de ani şi era un pasionat biciclist

Tânărul din Alba Iulia rănit grav într-un accident rutier săptămâna trecută a murit la Spitalul Judeţean Alba. George Dragoş Man avea 34 de ani şi era de profesie programator. Biciclist pasionat, Dragoş a fost lovit de o maşină în timp ce traversa drumul pe o trecere de pietoni.

George Man, tânărul în vârstă de 34 de ani, rănit grav în urmă cu cinci zile, într-un accident produs în cartierul Miceşti, a pierdut, luni, lupta cu viaţa, decedând la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia. În acest timp, prietenii şi cunoscuţii acestuia s-au mobilizat pe internet şi au donat sânge.

Accidentul a avut loc miercuri, 17 mai, în localitatea Miceşti, Alba Iulia. Tânărul rula pe pista de biciclete şi a vrut să traverseze drumul la intersecţia cu str. Calea Labului, pe o trecere de pietoni, în momentul în care a fost lovit de o maşină. Bărbatul de 34 de ani a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia. Autoturismul implicat în accident, un Mitsubishi înmatriculat în Bucuresti, condus de o femeie în vârstă de 39 de ani, din Alba Iulia, se deplasa pe sensul de mers Miceşti-Şard.

George Dragoş Man a avut nevoie de sânge pentru a exista o speranţă că poate să supravieţuiască. Mii de persoane din toată ţară s-au mobilizat pentru salvarea acestuia, donând sânge la centre din mai multe oraşe. Chiar dacă George Man nu va mai avea nevoie, sângele donat va putea fi folosit pentru salvarea altor vieţi. Printre cei care au susţinut cauza s-au aflat designerul de la ”Visuri la cheie”, Omid Ghannadi şi prezentatoarea PRO TV, Amalia Enache.

Citiţi şi:

Mobilizare pe internet pentru salvarea unui tânăr de 34 de ani din Alba Iulia, victimă a unui accident. George Man are nevoie de 7 donatori de sânge pe zi

Şeful Gabriel Resources, acuzaţii grave la adresa României: „Amploarea cererilor ANAF este intenţionat abuzivă şi realizată pentru a intimida RMGC“

Drumul de fier al Transilvaniei. Cum au construit austriecii în urmă cu 148 de ani linia ferată Arad - Alba Iulia

FOTO Peştera fosilă din Munţii Trascău, spectacolul subteran care bagă spaima în vizitatori

FOTO Un record dulce: cel mai mare salam de biscuiţi, preparat în cea mai mare cetate din România

Evreii bogaţi din Alba Iulia în perioada interbelică. Aveau maşini luxoase şi deţineau industria şi comerţul din oraş

Farmecul satelor de la capătul lumii: locuri uluitoare din Apuseni

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite