A lăsat sacii cu gunoaie la ușa firmei de salubrizare. Cetățean nemulțumit la Alba Iulia: „Factura nu întârzie niciodată”

0
Publicat:

Un locuitor din Alba Iulia, nemulţumit că firma de salubrizare nu a ridicat deşeurile de două săptămâni, a mers la sediul societății şi a lăsat în uşă sacii cu deşeuri din plastic.

Bărbatul nemulțumit a lăsat deșeurile la ușa sediului firmei FOTO Alin Tudose/ Facebook
Bărbatul nemulțumit a lăsat deșeurile la ușa sediului firmei FOTO Alin Tudose/ Facebook

Ca să nu le stric sărbătorile, pentru ei începute de vreo două săptămâni, le-am dus eu, la birou, sacii”, şi-a explicat bărbatul gestul. El îi îndeamnă şi pe ceilalţi locuitori ai oraşului să fie „mai buni” şi să procedeze la fel.

Localnicul din Alba Iulia a lăsat în uşa sediului companiei RER Vest, care are contract pentru gestionarea deşeurilor din municipiu, trei saci cu resturi din plastic.

„Am făcut-o şi pe asta. Dacă tot este zi de sărbătoare, m-am gândit să-i ajut pe cei de la Rer Vest, sau cum le-o zice. Aşadar, fiind ocupaţi cu sărbătorile de iarnă, nici acum două săptămâni, nici ieri (marţi – n.r.), n-au catadicsit să ridice «plasticul». După ce am sunat, mi-am cerut umil scuze că n-am colectat în sacii transparenţi, pe care nu i-am mai primit de peste un an. Cine a pomenit să cumperi saci negri, de asta nu i-au ridicat... Şi ca să nu le stric sărbătorile, pentru ei începute de vreo două săptămâni, le-am dus eu, la birou, sacii”, a transmis Alin Tudose pe o rețea de socializare.

FOTO Alin Tudose/ Facebook
FOTO Alin Tudose/ Facebook

El i-a îndemnat şi pe ceilalţi locuitori ai oraşului aflaţi în aceeaşi situaţie să procedeze la fel. „Albaiuliene, de Crăciun fii mai bun! Ajută-i, dacă aşa păţeşti şi tu, fă un efort... Bine că factura nu întârzie niciodată, dar aia are o scuză, se generează şi se transmite automat...”, a mai transmis bărbatul.

Nu este prima dată când locuitorii din Alba Iulia duc gunoiul neridicat la firma RER Vest. În luna ianuarie a acestui an, locuitorii de pe strada Sălciua s-au mobilizat, au strâns gunoiul neridicat de două săptămâni şi l-au dus cu un autoturism la sediul societăţii care are contract pentru salubrizare.

Oamenii au încercat atunci să îi contacteze pe reprezentanţii companiei pe toate căile, pentru ca aceştia să ridice deşeurile. După ce au dus deșeurile la sediul firmei, în decurs de o oră o maşină de gunoi a fost trimisă la faţa locului şi a preluat gunoiul.

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite