A furat o maşină în contul unei datorii şi a ameninţat o femeie că îi dă foc la casă. Cum s-a finalizat aventura penală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevărul
Foto Adevărul

Un bărbat din Alba Iulia a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a furat o maşină în contul unei aşa-zise datorii şi a ameninţat o femeie că îi va da foc la locuinţă dacă va merge la poliţie.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat de 30 de ani, care este cercetat pentru furt, abuz de încredere, ameninţare şi şantaj.

În sarcina acestui s-a reţinut faptul că, în după amiaza zilei de 4 mai 2022, folosindu-se de chei potrivite, ar fi sustras autoturismul unei cunoştinţe, invocând o datorie pe care fiul acesteia ar fi avut-o faţă de el.

Totodată, bărbatul ar fi ameninţat-o pe proprietara autoturismului, cu incendierea locuinţei, în cazul în care va anunţa poliţia.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat autoturismul şi l-au restituit proprietarei. În cursul zilei de joi, 5 mai, bărbatul reţinut a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale. 

Vă mai recomandăm:

Cetatea spectaculoasă din Apuseni, veche de 700 de ani, restaurată cu două milioane de euro prin PNRR VIDEO

 

Deputat AUR, trimis în judecată pentru că a dezvăluit pe Facebook informaţii dintr-o anchetă penală

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite