VIDEO Un artist polonez a imortalizat Peru şi Bolivia în 12.000 de fotografii şi într-un videoclip impresionant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Între Peru şi Bolivia cu „doar“ 12.000 de fotografii.
Între Peru şi Bolivia cu „doar“ 12.000 de fotografii.

Ce poţi face cu un aparat, imaginaţie bogată şi America de Sud? Poţi să creezi un videoclip de aproape două minute, dar în care să spui foarte multe lucruri. Şi asta fără să filmezi vreun moment.

Artistul polonez Piotr Wancerz a vizitat de curând Peru şi Bolivia, oraşele din aceste două ţări, şi oferă acum Internetului, întregii lumi, un videoclip impresionant din America de Sud. Are doar 1:46 minute, dar toate cadrele sunt statice, au fost necesare 12.000 de fotografii şi aproximativ trei săptămâni pentru a fi gata materialul brut pentru proiect, notează Mashable.

În videoclipul de mai jos se observă că în fiecare cadru stă o femeie, pe numele ei Marta. Se poate spune că în jurul ei se învârte lumea, artistul polonez realizând în anumite situaţii panorame la 360 de grade. „Nu a fost o treabă atât de precisă pe cât pare acum, a fost mult de muncă la post-producţie. Desigur, am încercat să o aşez de fiecare dată în acelaşi loc, dar nu a fost pe cât de perfect mi-aş fi dorit“, a declarat Wancerz.

Trei săptămâni, în total, a durat călătoria lor prin America de Sud, dar fiecare şedinţă de fotografiat într-un anumit loc a durat între 10 şi 15 minute. „Nu a fost uşor pentru că a trebuit să fac totul cadru cu cadru, dar a fost posibil să realizez acest lucru“, a completat artistul. Videoclipul polonezului poate fi urmărit mai jos, iar site-ul Timelapse Media sunt mai multe informaţii despre el. 

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite