Vreme instabilă la început de săptămână: de-abia miercuri scăpăm de ploi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De miercuri scăpăm de ploi FOTO Adevărul
De miercuri scăpăm de ploi FOTO Adevărul

Începutul săptămânii aduce vreme instabilă, cu ploi în majoritatea regiunilor ţării. Temperaturile se vor menţine ridicate, cu valori ce se vor situa în jurul valorii de 30 de grade Celsius.

Luni, va ploua în majoritatea regiunilor ţării cu excepţia Munteniei. Temperaturile vor scădea uşor în nordul ţării, astfel că în Maramureş maximele nu vor depăşi 24 de grade Celsius. Ploi în averse vor cădea şi în Moldova, unde temperaturile vor ajunge până la 28 de grade.

Tot 28 de grade vor fi şi în Crişana, însă ploile vor avea caracter izolat. În Banat şi Transilvania va ploua slab, însă cerul va rămâne înnorat majoritatea zilei. În Oltenia şi Dobrogea, izolat vor cădea ploi scurte, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 30 de grade Celsius.

În Muntenia nu va ploua însă cerul va fi mai mult noros, iar maximele termice ar putea depăşi 30 de grade Celsius.

Marţi, vestul ţării va fi ferit de ploi. În Banat şi Crişana, vremea va fi în general frumoasă, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 27 de grade Celsius. În restul regiunilor, va ploua, iar izolat precipitaţiile vor avea caracter torenţial.

Temperaturile se vor situa în jurul valorii de 25 – 27 de grade în toată ţara, cu variaţii foarte mici în sudul ţării, unde va fi mai cald.

Miercuri scapă de ploi mai multe regiuni, inclusiv Oltenia, Muntenia şi Maramureş. În Banat, vremea va fi frumoasă cu cer senin şi maxime de 30 de grade. Vor fi 31 de grade în Oltenia, 29 în Transilvania, 27 în Maramureş, iar în Crişana temperaturile vor atinge 28 de grade. În Muntenia temperaturile vor atinge 30 de grade în mijlocul zilei.

Va ploua îndeosebi în  jumătatea de est a ţării, dar şi în Transilvania şi Dobrogea, iar temperaturile se vor situa în jurul valorii de 28 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite