Vino să vezi cel mai mare şnur de mărţişor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai lung şnur ţărănesc va fi prezentat la târgul "Simfonia Mărţişorului" din Parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice, în perioada 26-27 februarie. Astfel, va avea loc o ediţie specială dedicată Mărţişorului, cu reprezentanţi din toate zonele ţării.

"Bucureştenii care doresc să ofere persoanelor dragi un mărţişor autentic, românesc au de unde alege, de la mărţişoare de diferite forme şi dimensiuni, până la felicitări realizate manual. De la coşuleţe cu flori, la mărţişoare care pot fi purtate la gât sau în piept, vizitatorii târgului pot alege cadouri tradiţionale, pentru a întâmpina primăvara în stilul popular. Zeci de mărţişoare cu mesaje şi simboluri vă aşteaptă în parcul Academiei de Ştiinţe Agricole, realizate într-o gamă cromatică variată, predominante fiind roşul, galbenul, verdele. Şnurul de mărţişor îl veţi găsi si la preparatele din toate zonele ţării, vin să vestească primăvară şi să ne dea energie pentru luna Mărţişor" spune Daniela Popa, manager Media Link Business, organizatorul târgului.

Fiecare ediţie a târgului naţional al produselor ecologice, tradiţionale şi naturale, produse în ferme şi gospodării ţărăneşti din parcul Academiei de Ştiinţe Agricole are o temă , anul acesta se numeşte "Simfonia Mărţişorului".

"Pentru ca este important să cunoaştem tradiţiile şi mâncărurile româneşti, pentru că este bine să ştim istoricul bucatelor româneşti şi copiii noştri pot afla specificul culinar al zonelor ţării româneşti, vă aşteptăm sâmbăta şi duminica de la 10-18, adresa bdul. Mărăşti, nr. 61, aleea de lângă spitalul CFR 2, pe linia tramvaiului 41 să descoperiţi farmecul bucatelor din Maramureş, Moldova, Dobrogea, Oltenia, Muntenia, Bucovina, Crişana", de invită Daniela Popa.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite