VIDEO PROMO Bogdan Olteanu, viceguvernator al BNR: „Nu există o criză din care să nu ieşi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fost parlamentar liberal, ministru şi preşedinte al Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu (40 de ani) are o carieră pe cât de spectaculoasă, pe atât de contestată de către adversarii săi mai vechi sau mai noi.

image

În prezent viceguvernator al Băncii Naţionale a României, Bogdan Olteanu nu mai scapă niciun cuvânt despre politica românească, respectând cu sfinţenie „embargoul" convenit în cadrul instituţiei conduse de către Mugur Isărescu.


Invitatul „La masa Adevărului" din această săptămână spune însă lucruri interesante despre economia noastră, greu încercată de criză, iar din tonul său se pot înţelege multe, pentru cei care au urechi să audă. „Nu există o criză din care să nu ieşi.

Temerea pe care o trăieşti, din momentul în care te afli în criză, că nu vei ieşi niciodată din ea, este contrazisă de realitatea statistică. Un sistem de piaţă iese din criză într-o nouă perioadă de creştere. Vom ieşi într-o nouă perioadă de creştere, dar depinde dacă administrăm bine ieşirea.

Dacă facem o ieşire ordonată din criză, atunci sigur creşterea va fi mai rapidă şi mai intensă", crede Bogdan Olteanu.

Forma video a dialogului „La masa Adevărului" cu viceguvernatorul BNR o veţi putea accesa pe http://www.adevarul.ro/ şi pe ,http://adevarultv.net începând de joi seară, iar varianta tipărită o veţi găsi în ziarul de vineri, 4 noiembrie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite